Perutusan Pengarah Hospital Teluk Intan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera buat semua pengunjung Laman Web Rasmi Hospital Teluk Intan.

Selamat datang ke Laman Web Rasmi Hospital Teluk Intan. Alhamdullilah, syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan limpah kurniaNya akhirnya Laman Web Rasmi Hospital Teluk Intan dapat dibangunkan dengan kerjasama semua pihak yang terlibat.

Laman web ini adalah merupakan satu lagi usaha Hospital Teluk Intan dalam mempertingkatkan kualiti perkhidmatan yang disediakan khususnya sebagai medium perutusan maklumat, perkongsian idea serta menyalurkan maklumat berguna yang diperlukan oleh pelanggan. Dengan terhasilnya Laman Web Rasmi Hospital Teluk Intan ini maka segala saluran maklumat dapat dikongsi bersama dengan semua pihak yang melayari laman web ini.

Dengan itu, saya dan seluruh warga Hospital Teluk Intan amat mengalu-alukan kunjungan anda ke laman web ini. Segala maklumat yang dipaparkan adalah kreditasi hospital ini dan diharap ia dapat dimanfaatkan bersama oleh pihak yang melayari web rasmi ini. Saya berharap supaya laman web ini akan lebih berdaya saing, informatif dan memaparkan maklumat terkini Hospital Teluk Intan dari semasa ke semasa.

Selamat melayari laman web rasmi Hospital Teluk Intan.

“PENYAYANG, BEKERJA BERPASUKAN DAN PROFESIONALISMA ADALAH BUDAYA KERJA KITA”

 

    Sekian, terima kasih