• Banner1.png
  • Banner2.png
  • Banner3.png
  • Banner4.png
  • elektrik.png

QR-HTINTAN

QR-Code dieser Seite

Pengumuman Terkini

SEBUT HARGA

Tawaran adalah dipelawa daripada syarikat berkelayakan yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di dalam bidang-bidang seperti di bawah:

TARIKH IKLAN : 17.08.2016

No. Sebut Harga : HTI/SI-30/2016

Kod Bidang/Kelas : 050102

Huraian Kerja/Butir-Butir : SEBUT HARGA MEMBEKAL, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH ’REAGENT RENTAL’ DAN ’INSTRUMENT PLACEMENT : UJIAN THERAPEUTIC DRUG MONITORING (TDM) BAGI UNIT FARMASI TDM, JABATAN FARMASI HOSPITAL TELUK INTAN BAGI TEMPOH TIGA (3) TAHUN ( 2016 HINGGA 2018)

Tarikh Tutup : 30.08.2016 (SELASA)
Jam 12.00 Tengahari

Dokumen-dokumen tawaran dan keterangan lanjut boleh diperolehi pada waktu pejabat di alamat tersebut di bawah, mulai 18.08.2016 (KHAMIS).

Syarikat yang berminat diminta berjumpa dan mengambil dokumen tersebut di Unit Farmasi Logistik, Jabatan Farmasi, Hospital Teluk Intan.

Syarikat dikehendaki mengemukakan salinan Sijil Pendaftaran dengan Kementerian Kewangan semasa mengambil atau menyerah dokumen tawaran. Pejabat Hospital Teluk Intan berhak menolak permohonan yang mana pada tanggapan Hospital Teluk Intan ianya tidak memenuhi syarat yang ditetapkan.

Dokumen tawaran yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang berlakri dengan nombor sebut harga ditulis sebelah kiri bahagian atas sampul surat. Sebut harga hendaklah dimasukkan ke peti tawaran sebut harga di atau dialamatkan melalui pos kepada FARMASI LOGISTIK, JABATAN FARMASI, HOSPITAL TELUK INTAN, JALAN CHANGKAT JONG, 36000 TELUK INTAN, PERAK DARUL RIDZUAN.
SEBUT HARGA

Kenyataan tawaran sebutharga pelupusan aset alih kerajaan.

Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada perkara tersebut di atas. Sukucita dimaklumkan, Hospital Teluk Intan telah mendapat Kelulusan Pelupusan dengan kaedah Lupus secara Tukar milik/ Aset Masih boleh digunakan untuk 2 buah kenderaan sebagaimana berikut :

1) Van Jenazah/ Window Van/ Toyota Hiace 1 unit

2) Van Mayat/ Window Van/ Toyota Hiace 1 unit

Bersama-sama ini juga dikepilkan iklan tawaran sebutharga untuk makluman dan tindakan pihak tuan selanjutnya seperti dibawah :

1) Tarikh lawatan tapak : 25 - 26 Ogos 2016

2) Lokasi Aset : Stor Pelupusan, Hospital Teluk Intan

3) Tarikh Tutup : 9/9/2016

Kerjasama dan perhatian pihak Ybhg/ Tuan/ Puan didalam perkara ini didahuluhi dengan ribuan ucapan terima kasih.

Link


SEBUT HARGA

Sebutharga Membekal, Menghantar, Memasang dan Mengujitauliah Peralatan Perubatan di Hospital Teluk Intan.

No. Sebutharga : HTI/SH-31/2016
Tajuk : OESOPHAGO Gastric
Duodeno Scopy (OGDS)
Jabatan : Pembedahan Am
Kod Bidang Pendaftaran : 050102

Dokumen Sebutharga boleh diperolehi oleh penyebutharga bermula pada waktu pejabat mulai 29 Ogos 2016 di Unit Perolehan, Hospital Teluk Intan, Perak secara percuma. Satu syarikat hanya boleh ambil satu dokumen sahaja. Sila bawa bersama sijil asal Pendaftaran Kementerian Kewangan dan cop alamat syarikat semasa mengambil Dokumen Sebutharga. Dokumen sebutharga yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berlakri dan dialamatkan kepada :-

Pengarah Hospital
Hospital Teluk Intan
Jalan Changkat Jong
Teluk Intan, Perak
(u.p: Unit Perolehan)

Dokumen Tawaran tersebut hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tender/ Sebutharga yang ditetapkan di Unit Pentadbiran, Hospital Teluk Intan, Perak sebelum atau pada pukul 12.00 tengahari, 08 September 2016. Sebutharga yang lewat diterima tidak akan dipertimbangkan.

Sekiranya dalam tempoh 3 bulan dari tarikh tutup, pihak tuan tidak menerima sebarang pemberitahaun samada secara lisan atau/dan bertulis, anggaplah tawaran/sebutharga syrikat tuan/puan sebagai tidak berjaya.


NOTIS PEMBATALAN SEBUTHARGA

Pembatalan Sebut Harga Membekal, Menghantar, Memasang dan Mengujitauliah "Oesophago-Gastric-Duodeno-Scopy (OGDS) Untuk Jabatan Pembedahan Am Hospital Teluk Intan Tahun 2016.

Dukacita dimaklumkan bahawa pihak Hospital Teluk Intan telah membatalkan Pemilihan Sebut Harga seperti berikut :-

No. Sebutharga : HTI/SH-23/2016
Nama S. Harga : Membekal, Menghantar, Memasang
dan Mengujitauliah Oesophago
Gastric Duoeno Scopy (OGDS)
Tarikh Tutup : 16 Ogos 2016
Tempat : Hospital Teluk Intan

Pembatalan Sebut Harga ini disebabkan berlaku beberapa masalah yang tidak dapat dielakkan. Sebarang kesulitan amat dikesali.GALERI FOTO

 


GALERI AUDIO

 


GALERI VIDEO


PENERBITAN

Kemaskini Terakhir:
30-03-2015
Masa Capaian :
0.95 saat
 Statistik Perkhidmatan :
   Online Klik Disini